Pastapesto met tomatensalsa, mozzarella en pijnboompitten
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediƫnten
- 500 gram glutenvrije pasta
- 40 gram pijnboompitten
- 1 bol mozzarella
Voor de tomatensalsa
- 3 trostomaten
- 2 eetlepels citroensap
- 1 rode chilipeper
Instructies
- Bij dit gerecht gebruik je de rest van de pesto die je gisteren hebt gemaakt voor de Veggie clubsandwich. Heb je die al op? Kijk dan hier even https://allergieacademie.nl/vega-sandwich-met-gegrilde-groenten/
- Kook de pasta gaar volgens de verpakking en giet af.
- Snij de rode chilipeper in dunnen plakjes, de tomaat in grove stukken en de mozzarella in plakjes.
- Meng de pasta met de pesto, tomaten, chilipeper en het citroensap in de pan en verwarm het mengsel al roerend.
- Haal de pan van het vuur en roer de pijnboompitten en mozzarella-plakken er tot slot doorheen.