Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de pompoen schoon, verwijder de zaden en snijdt hem in blokjes.
Leg de blokjes in een ovenschaal met een klein laagje water bedekt met aluminiumfolie.
Stoom de pompoen voor 10-15 minuten in de oven totdat ze iets zachter zijn geworden.
Maak ondertussen het deeg. Meng hiervoor de havermout, 4 el olijfolie en 1 ei goed door elkaar.
Kneed het deeg totdat hij minder plakkerige wordt en vouw hem uit in een ingevette taartvorm van 20 of 24 cm.
Zorg ervoor dat de bodem en randen van de taartvorm zijn bedekt.
Snijd de lente-ui in ringen en courgette in blokjes en bak ze in 1 el olijfolie en de balsamicoazijn.
Zet het vuur uit en schep de pompoen samen met de 2el tijm, peper en zout erdoorheen.
Laat de vulling afkoelen en meng er 1 losgeklopt ei doorheen.
Schep het mengsel in de vorm en strooi er nog een beetje tijm en feta overheen.
Bak de taart voor ongeveer 30 minuten in de oven.