Vegetarische quesadillas
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 200 gram linzen uit blik
- 2 paprika's
- 4 tomaten
- 2 eetlepels limoensap
- 200 gram feta
- 2 lente-ui groene deel
- 1 jalapeñopeper fijngesneden
- 2 takjes munt
- ½ bosje koriander
- 8 glutenvrije-tortilla’s
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verwarm ook de grillpan voor.
- Laat de linzen uitlekken.
- Halveer de paprika en grill ze kort.
- Snij ondertussen de tomaten in vieren en pureer ze samen met de uitgelekte linzen en limoensap in een blender.
- Snij de gegrilde paprika en feta in blokje en de lente-ui in ringen.
- Hak de koriander en munt fijn.
- Bestrijk vier glutenvrije-tortilla’s met de linzentomatenpuree en verdeel de rest van de ingrediënten over de vier tortilla’s.
- Leg op bovenop het mengsel nog een tortilla en bak ze voor ongeveer 10 minuten in de oven.