Ga terug

Vegetarische quesadillas

Bereidingstijd: 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram linzen uit blik
  • 2 paprika's
  • 4 tomaten
  • 2 eetlepels limoensap
  • 200 gram feta
  • 2 lente-ui groene deel
  • 1 jalapeñopeper fijngesneden
  • 2 takjes munt
  • ½ bosje koriander
  • 8 glutenvrije-tortilla’s

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Verwarm ook de grillpan voor.
  • Laat de linzen uitlekken.
  • Halveer de paprika en grill ze kort.
  • Snij ondertussen de tomaten in vieren en pureer ze samen met de uitgelekte linzen en limoensap in een blender.
  • Snij de gegrilde paprika en feta in blokje en de lente-ui in ringen.
  • Hak de koriander en munt fijn.
  • Bestrijk vier glutenvrije-tortilla’s met de linzentomatenpuree en verdeel de rest van de ingrediënten over de vier tortilla’s.
  • Leg op bovenop het mengsel nog een tortilla en bak ze voor ongeveer 10 minuten in de oven.
Trefwoord FODMAP arm vegetarisch