Vegetarische burrito’s
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 400 gram sperziebonen
- 100 gram zilvervliesrijst
- 2 eetlepels feta
- 400 gran stukjes dès
- 8 theelepels zelfgemaakte burrito kruidenmix
- 1 theelepel paprika poeder
- 4 tomaten
- 12 kleine kleine glutenvrije wraps
- 1 zakje (ijsberg)sla
Instructies
- Kook de sperziebonen in circa 8 minuten beetgaar. Kook ondertussen ook de rijst gaar volgens de verpakking.
- Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de stukjes dès gaar.
- Voeg vervolgens de kruidenmix en een scheut water toe zodat er een saus/jus ontstaat.
- Verhit de rest van de olie in een aparte pan en fruit de paprikapoeder aan.
- Voeg de gekookte rijst toe aan de gefruite paprikapoeder en meng het geheel goed door elkaar.
- Snij de tomaten in blokjes.
- Verwarm de wraps in de magnetron of oven volgens de verpakking.
- Verdeel tot slot de tomaten, rijst, stukjes dès en (ijsberg)sla over de wraps.