Spinazie noten omelet met geroosterd tomatenbrood
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
Omelet
- 125 gram verse spinazie
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 eieren
- 50 ml sojamelk
- ½ rode peper
- 2 eetlepels geraspte oude kaas
- 4 ongezouten pecannoten
- zout en peper naar smaak
Tomatenbrood
- 1 snee zuurdesem speltbrood
- ½ tomaat
- ½ eetlepel knoflook olie zonder stukjes
- zout en peper naar smaak
Instructies
Omelet
- Was de spinazie en bak het in 1 el olijfolie totdat hij is geslonken.
- Verwijder de zaadlijst uit de peper en snijdt het pepertje in kleine stukken.
- Klop de eieren los met de sojamelk en voeg de uitgelekte spinazie, rode peper en zout en peper toe.
- Hak de pecannoten in grove stukken.
- Verhit 1 el olijfolie in de pan en schenk het eimengsel in de pan.
- Strooi de oude kaas en de pecannoten over het mengsel en bak de omelet mooi goudbruin.
Tomatenbrood
- Wrijf het speltbrood in met de halve tomaat.
- Smeer vervolgens het brood in met de knoflook olie.
- Rooster het brood in een pan en bestrooi het met wat zout en peper.