Salade met geitenkaasyoghurtdressing
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
rijstsalade
- 60 gram zilvervliesrijst
- ½ courgette
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 75 gram rucola
- 1 handje walnoten
dressing
- ½ citroen alleen het sap
- 1 eetlepel aardbeienjam
- 30 gram zachte geitenkaas
- 30 ml lactose vrije yoghurt
Instructies
- Kook de rijst gaar volgens de verpakking.
- Was de courgette en snij hem in plakken. Verwarm de grillpan voor.
- Hak ondertussen de walnoten grof.
- Gril de courgette en besprenkel ze aan het eind met de balsamicoazijn.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing samen in een blender.
- Meng nu de gekookte rijst, courgette, rucola en walnoten door elkaar en besprenkel het geheel met de geitenkaasyoghurtdressing.