Salade met geitenkaasyoghurtdressing
Bereidingstijd: 20 minuten
Gang Lunch
Keuken Hollands
rijstsalade
- 60 gram zilvervliesrijst
- ½ courgette
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 75 gram rucola
- 1 handje walnoten
dressing
- ½ citroen alleen het sap
- 1 eetlepel aardbeienjam
- 30 gram zachte geitenkaas
- 30 ml lactose vrije yoghurt
Kook de rijst gaar volgens de verpakking.
Was de courgette en snij hem in plakken. Verwarm de grillpan voor.
Hak ondertussen de walnoten grof.
Gril de courgette en besprenkel ze aan het eind met de balsamicoazijn.
Meng alle ingrediënten voor de dressing samen in een blender.
Meng nu de gekookte rijst, courgette, rucola en walnoten door elkaar en besprenkel het geheel met de geitenkaasyoghurtdressing.
Trefwoord FODMAP arm vegetarisch