Quinoa met gevulde auberginerolletjes
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 4 eetlepels macademianoten
- 300 gram quinoa
- 2 aubergines
- 2 paprika’s
- 250 gram zachte geitenkaas
- 1 limoen
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 bosje munt fijngehakt
- peper en zout naar smaak
Instructies
- Hak de macademianoten grof.
- Kook de quinoa samen met de macademianoten volgens de verpakking gaar.
- Was de aubergines snij ze in de lengte door de helft en schaaf met een kaasschaaf in plakken.
- Verwarm de grillpan voor.
- Grill de aubergineplakken en leg ze op een bord.
- Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snij ze in repen.
- Leg aan het begin van elke aubergineplak 1tl geitenkaas en een reepje paprika en rol de plakken op tot rolletjes.
- Meng vervolgens het limoensap, de olijfolie, munt, peper en zout door de gekookte quinoa.
- Serveer de quinoa op een bord met de gevulde auberginerolletjes.