Quinoa groenteomelet
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediƫnten
- 60 gram quinoa
- 150 ml water
- 2 grote eieren
- 100 ml lactose vrije melk
- 1 halve theelepel Italiaanse kruiden
- 1 snufje zout en peper
- 1/3 courgette
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 stuk tomaat gesneden in plakjes
- 8 stuks olijven gehalveerd
- 2 eetlepels Parmezaanse kaas
Instructies
- Kook de quinoa volgens de verpakking.
- Doe de eieren in een kom en klop ze samen met de melk goed door elkaar.
- Voeg vervolgens peper, zout, Italiaanse kruiden en de gekookte quinoa aan het eimengsel toe.
- Bak de courgette in een pannetje met olijfolie. Wanneer de courgette bijna gaar is voeg je de tomaten en olijven toe.
- Giet het eimengsel vervolgens over de groenten en strooi tot slot de Parmezaanse kaas over het ei heen.
- Bak de omelet mooi goudbruin.