Paksoi Noedelsoep
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 1 ei
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel sambal
- 1 lente-ui groene deel
- 1 theelepel bouillon poeder
- 60 gram mihoen
- 55 gram bamboescheuten
- ¼ struik paksoi
- paar koriander blaadjes
Instructies
- Kook het ei in circa 10 minuten hard.
- Verhit ondertussen 1 el olijfolie in een pan en bak de lente-ui en sambal ongeveer 5 minuten totdat de ui gaar is.
- Voeg 375 ml water en het bouillonpoeder toe.
- Breng het geheel aan de kook en voeg ook de mihoen toe.
- Laat het geheel 4 minuten wellen.
- Snijdt de paksoi in dunne repen en voeg deze samen met de bamboescheuten aan de mihoen toe.
- Laat het nog circa 3 minuten koken totdat de paksoi wat zachter is geworden.
- Serveer de soep met de koriander blaadjes.