Groenten-aardappeltortilla
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten
- 2 stengels lente-ui groene deel
- 1 paprika
- 2 prei groene deel
- 2 eetlepels olijfolie
- 500 gram jonge spinazie
- 350 gram voorgekookte aardappelschijfjes
- 8 eieren
- 100 gram geraspte kaas 48+
- 4 sneetjes zuurdesem speltbrood
Instructies
- Pel en snipper de lente-ui.
- Snij de paprika in blokjes en de prei in halve ringen.
- Verhit de olie in een pan en bak de spinazie totdat deze is geslonken.
- Haal de spinazie uit de pan en laat het uitlekken.
- Fruit vervolgens de lente-ui aan in 1 el olijfolie.
- Voeg de paprika, prei en aardappelblokjes toe aan de gefruite lente-ui.
- Kluts ondertussen het ei met wat peper, zout en de geraspte kaas.
- Voeg nu het ei en de spinazie toe aan de rest van de groenten.
- Bak de tortilla’s in circa 8 minuten gaar.
- Serveer met een speltboterham en de tomatensalsa