Glutenvrije pasta-maaltijdsalade
Bereidingstijd: ongeveer 15 minuten
Ingrediënten
- 50 gram glutenvrije pasta
- ½ tomaat
- ⅓ paprika
- 8 olijven
- 1 eetlepel olijfolie
- 50 gram dès stukjes
Voor de dressing
- 1 eetlepel balsamico azijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel limoensap
- paar takjes peterselie
- 1 snufje peper en zout naar smaak
Instructies
- Kook de pasta volgens de verpakking.
- Snij ondertussen de tomaat en paprika in kleine stukken en halveer de olijven.
- Bak de dès stukjes in 1 el olijfolie gaar.
- Giet vervolgens de pasta af en laat het afkoelen.
- Meng de pasta, dès stukjes, tomaat, paprika en olijven in een kom.
- Meng voor de dressing 1 el olijfolie, 1 el balsamico azijn, limoensap, peterselie, peper en zout naar smaak samen.
- Verdeel de dressing vervolgens gelijkmatig over de salade.