Ga terug

Glutenvrije pasta-maaltijdsalade

Bereidingstijd: ongeveer 15 minuten
Gang Lunch
Keuken Italiaans
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 50 gram glutenvrije pasta
  • ½ tomaat
  • paprika
  • 8 olijven
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 50 gram dès stukjes

Voor de dressing

  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel limoensap
  • paar takjes peterselie
  • 1 snufje peper en zout naar smaak

Instructies
 

  • Kook de pasta volgens de verpakking.
  • Snij ondertussen de tomaat en paprika in kleine stukken en halveer de olijven.
  • Bak de dès stukjes in 1 el olijfolie gaar.
  • Giet vervolgens de pasta af en laat het afkoelen.
  • Meng de pasta, dès stukjes, tomaat, paprika en olijven in een kom.
  • Meng voor de dressing 1 el olijfolie, 1 el balsamico azijn, limoensap, peterselie, peper en zout naar smaak samen.
  • Verdeel de dressing vervolgens gelijkmatig over de salade.
Trefwoord FODMAP arm vegetarisch