Gembernoedels met een gebakken omelet
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
Voor de noedels
- 300 gram rijstnoedels
- 1 lente-ui groende deel
- 65 gram pinda's geroosterd
- 8 eieren
Voor de dressing
- 3 eetlepels gemberpoeder
- 1 stuk limoen rasp
- 3 eetlepels rijstwijn azijn
- 1 snufje peper en zout naar smaak
- olijfolie
Instructies
- Kook de noedels volgens de verpakking gaar.
- Meng in een grote kom de 1e vijf ingrediënten van de dressing goed door elkaar.
- Pak een staafmixer en giet de olie beetje bij beetje bij de dressing en mix ondertussen goed door zodat er een mooie emulsie ontstaat.
- Giet vervolgens het overige vocht van de noedels af en hak de lente-ui en pinda’s fijn.
- Bak ondertussen de vier omeletten mooi goudbruin.
- Meng de noedels, dressing en lente-ui goed door elkaar en besprenkel het geheel tot slot met de fijngehakte pinda’s.