Spinazie met zalmfilet
Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediƫnten
- 600 gram aardappels
- 4 stuks zalmfilets
- 450 gram spinazie (diepvries) voor jezelf niet meer dan 100 gram
- 2 gele paprika's
- 1 theelepel dille
- 1 scheutje lactosevrije melk
- 1 snufje peper
- 1 snufje zout
Instructies
- Schil en was de aardappelen.
- Kook de aardappelen in ruim water.
- Was de paprika en snij deze in blokjes.
- Verhit olie in de pan en bak de paprika voor 2 minuten. Verwarm ondertussen de spinazie en giet hem af.
- Voeg de paprika toe aan de spinazie en voeg een scheutje lactosevrije melk en de dille toe. Voeg peper en zout toe naar smaak.
- Bak ondertussen de zalmfilets in een pan met een beetje olie aan beide kanten.
- Serveer de gekookte aardappelen, de spinazie en de gebakken zalmfilets.