Ga terug

Spinazie met zalmfilet

Bereidingstijd: 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 600 gram aardappels
  • 4 stuks zalmfilets
  • 450 gram spinazie (diepvries) voor jezelf niet meer dan 100 gram
  • 2 gele paprika's
  • 1 theelepel dille
  • 1 scheutje lactosevrije melk
  • 1 snufje peper
  • 1 snufje zout

Instructies
 

  • Schil en was de aardappelen.
  • Kook de aardappelen in ruim water.
  • Was de paprika en snij deze in blokjes.
  • Verhit olie in de pan en bak de paprika voor 2 minuten. Verwarm ondertussen de spinazie en giet hem af.
  • Voeg de paprika toe aan de spinazie en voeg een scheutje lactosevrije melk en de dille toe. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Bak ondertussen de zalmfilets in een pan met een beetje olie aan beide kanten.
  • Serveer de gekookte aardappelen, de spinazie en de gebakken zalmfilets.
Trefwoord FODMAP-arm