Spinazie met zalmfilet
Bereidingstijd: 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
- 600 gram aardappels
- 4 stuks zalmfilets
- 450 gram spinazie (diepvries) voor jezelf niet meer dan 100 gram
- 2 gele paprika's
- 1 theelepel dille
- 1 scheutje lactosevrije melk
- 1 snufje peper
- 1 snufje zout
Schil en was de aardappelen.
Kook de aardappelen in ruim water.
Was de paprika en snij deze in blokjes.
Verhit olie in de pan en bak de paprika voor 2 minuten. Verwarm ondertussen de spinazie en giet hem af.
Voeg de paprika toe aan de spinazie en voeg een scheutje lactosevrije melk en de dille toe. Voeg peper en zout toe naar smaak.
Bak ondertussen de zalmfilets in een pan met een beetje olie aan beide kanten.
Serveer de gekookte aardappelen, de spinazie en de gebakken zalmfilets.