Lasagne met gerookte zalm en spinazie
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingrediënten
- 8 glutenvrije lasagnevellen ca. 250 gram
- 1 pak diepvries spinazie ontdooid
- vers gemalen peper
- 2 pakken zalm dun gesneden
Instructies
- Kook de lasagnevellen zonder deksel in een grote pan met kokend water tot ze net gaar zijn.
- Verwarm de spinazie en breng op smaak met wat verse peper.
- Spoel de pasta af onder koud water en laat de vellen uitlekken. Dep de pasta volledig droog met keukenpapier.
- Leg 2 lasagnevellen op een plank. Verdeel de helft van de zalm er gelijkmatig over.
- Beleg elke laag zalm met nog 2 lasagnevellen, spinazie, nog 2 lasagnevellen en de resterende zalm. Eindig elk stapeltje met 2 lasagnevellen.
- Snijd elk stapeltje doormidden. Snijd vervolgens elke helft diagonaal doormidden en serveer de 2 stapeltjes op een bord.