Lasagne met gerookte zalm en spinazie
Bereidingstijd: 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
- 8 glutenvrije lasagnevellen ca. 250 gram
- 1 pak diepvries spinazie ontdooid
- vers gemalen peper
- 2 pakken zalm dun gesneden
Kook de lasagnevellen zonder deksel in een grote pan met kokend water tot ze net gaar zijn.
Verwarm de spinazie en breng op smaak met wat verse peper.
Spoel de pasta af onder koud water en laat de vellen uitlekken. Dep de pasta volledig droog met keukenpapier.
Leg 2 lasagnevellen op een plank. Verdeel de helft van de zalm er gelijkmatig over.
Beleg elke laag zalm met nog 2 lasagnevellen, spinazie, nog 2 lasagnevellen en de resterende zalm. Eindig elk stapeltje met 2 lasagnevellen.
Snijd elk stapeltje doormidden. Snijd vervolgens elke helft diagonaal doormidden en serveer de 2 stapeltjes op een bord.