Kabeljauw in kruidensaus
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediƫnten
- 1 pak glasnoedels van rijst
- 1 grote groene paprika in stukken
- 1 halve komkommer in stukken
- 1 grote groene Spaanse peper in stukjes
- 8 takjes peterselie
- 20 gram verse koriander
- 200 ml droge witte wijn of 100 ml witte wijnazijn
- 2 theelepels zout
- 500 gram kabeljauwfilet
Instructies
- Kook de glasnoedels volgens recept op de verpakking.
- Pureer de paprika, de komkommer, de Spaanse peper, de peterselie en de koriander in de keukenmachine tot een gladde pasta. Meng de wijn en 2 theelepels zout erdoor.
- Doe de saus in een braadpan en breng aan de kook.
- Snijd de kabeljauw in grove stukken en leg deze in de saus.
- Laat de kabeljauw in ca. 8 minuten zachtjes gaar worden en serveer met de glasnoedels.