Ga terug

Pastasalade met gerookte kip, cherrytomaten en feta

Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 20 min
Gang Lunch
Keuken Hollands
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 60 gram glutenvrije pasta
  • 75 gram cherrytomaatjes
  • 35 gram rucola of veldsla
  • 60 gram feta kaas
  • 100 gram gerookte kip
  • 10 gram geraspte 30+ kaas
  • verse basilicum
  • peper en zout

Instructies
 

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd ondertussen de gerookte kip in stukjes en snijd de cherrytomaatjes in tweeën.
  • Meng in een kommetje de feta met de geraspte kaas, peper en zout en wat verse basilicum.
  • Verdeel de sla over de borden.
  • Giet de pasta af en spoel hem af met koud water, als je echt een koude salade wilt. Als je dat niet wilt, voeg je de pasta gewoon zo bij de andere ingrediënten en is hij lauwwarm.
  • Roer het kaas mengsel door de pasta en leg dit bovenop de sla op het bord.
  • Verdeel hier de kipfilet en de cherry tomaatjes overheen en maak het af met wat verse basilicum. Eet smakelijk!
Trefwoord FODMAP-arm