Ga terug

Spaghetti met garnalen en spinaziepesto

Bereidingstijd: 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 1 persoon

Ingrediƫnten
  

Voor de pasta

  • 75* gram glutenvrije spaghetti *mannen mogen tot 100 gram
  • 100 gram diepvries garnalen
  • 75 gram champignons uit blik!

Voor de pesto

  • 80 gram diepvries spinazie
  • 20 gram geraspte 30+ kaas
  • 15 gram walnoten
  • 10 ml olijfolie
  • 1 el citroensap
  • peper en zout

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Doe alle ingrediĆ«nten voor de pesto in een kom en maak het met een staafmixer tot een gladde pesto. De spinazie mag rauw in de kom. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verhit wat olie in een pan en bak de garnalen in een paar minuten gaar. Voeg de champignons toe en bak kort even mee.
  • Voeg tenslotte de pesto toe en laat een paar minuten doorwarmen.
  • Giet de spaghetti af en roer deze door de pestosaus.
  • Serveer de spaghetti met de geraspte kaas. Eet smakelijk!
Trefwoord FODMAP-arm