Caesar Salade
Bereidingstijd: max. 10 minuten
Gang Lunch
Keuken Hollands
- 50 gram eikenblad slamelange
- 100 gram cherrytomaatjes
- 20 gram Parmezaanse kaas
- 15 ml Balsamico dressing van de Albert Heijn
- 1 schaaltje komkommer ca. 115 gram
- 10 gram geroosterde pijnboompitten
- 1 stuk (ca. 150 gram) kipfilet in stukjes/reepjes
- 1 eetlepel olijfolie
Snijd de kipfilet in stukjes of reepjes. Verhit olijfolie in de pan en bak de kip gaar volgens de verpakking.
Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in vieren en snijd de komkommer in blokjes.
Laat de kip afkoelen en rooster in de tussentijd de pijnboompitten in een pan.
Pijnboompitten roosteren
Zet een pan op een laag vuur.Zodra de olie licht begint te borrelen kan je de pan na 30 sec van het vuur halenLaat de pijnboompitten uitlekken op keukenpapier.
Schep 10 gram pijnboompitjes in de pan en voeg 1 el olijfolie toe.
Hou de pan een klein beetje scheef, zodat de olie en nootjes goed vermengd zijn met elkaar.
Schep de pitjes continu om.
Zodra de olie licht begint te borrelen, kun je de pan na 30 sec van het vuur halen.
Laat de pijnboompitten uitlekken op keukenpapier.
Nu kun je alles samenvoegen!