Zeef de speltbloem en zout in een grote kom en maak een kuil.
Voeg in een aparte kom het water, de gist, olijfolie en basterdsuiker samen en laat dit een paar minuten staan.
Doe vervolgens dit mengsel in de kuil.
Vermeng met een vork het watermengsel met de speltbloem tot een geheel en kneed het deeg met je handen minimaal 5 minuten totdat je een glad en elastisch deeg hebt.
Als het deeg te plakkerig is voeg dan wat extra bloem toe, te droog dan wat water.
Doe het deeg in een grote kom met een theedoek eroverheen en laat dit ongeveer 45 minuten staan, totdat de grootte is verdubbeld.
Verwarm de oven voor op 250 graden en bedek een bakplaat met bakpapier.
Snijdt de broccoli in roosjes en kook ze in ongeveer 5 minuten beetgaar.
Voeg nu ook de rucola toe en kook het 1 Ć 2 minuten mee.
Rol het deeg met een deegroller zo plat mogelijk uit en verdeel het over de bakplaat.
Bekleedt de pizza met de pesto, broccoli-rucola mengsel, feta en bieslook en besprenkel de pizza met de knoflookolie en limoensap.
Bak de pizza ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven totdat hij mooi knapperig bruin is.