Zet de oven aan op 180 graden.
Was en schil de aardappelen en snijdt ze in schijfjes van ongeveer halve cm.
Maak ook de courgette schoon en snijd ook deze is schijfjes van ongeveer halve cm.
Pak een ovenschaal en bedek een bedek de bodem met aardappelschijfjes, maar houdt wel een deel over.
Doe de helft van de courgette schijfjes bovenop de aardappel schijfjes.
Snijdt de tomaten in plakjes en verdeel deze over de courgette.
Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijdt hem in kleine stukjes.
Verdeel de rode peper, cottage cheese en fijngehakte munt over de tomaten.
Verdeel nu de resterende aardappelschijfjes eroverheen en druk het geheel aan.
Leg nu ook de resterende courgetteschijfjes hierboven op.
Verkruimel de feta eroverheen en voeg tot slot 5 el olijfolie, zout en peper toe.
Zet de schaal in de oven voor ongeveer een uur, prik af en toe om te kijken of de aardappels gaar zijn.