Ga terug

Mexicaanse tomatensalsa

Bereidingstijd: 10 minuten + 30 minuten wachttijd
Gang Bijgerecht
Keuken Mexicaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 3 tomaten
  • 2 lente-ui groene deel
  • 2 rode pepers
  • 8 takjes koriander
  • ½ limoen
  • 1 eetlepel knoflook infused olie
  • zout en peper naar smaak

Instructies
 

  • Was de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snij ze in kleine blokjes.
  • Snipper de lente-ui.
  • Maak de pepers schoon en snij ze in dunne reepjes.
  • Hak de koriander fijn.
  • Meng de garlic infused olie samen de citroensap in een grote kom.
  • Voeg aan het olie-limoen mengsel de tomaten, pepers, koriander, lente-ui peper en zout toe.
  • Het is het lekkerst om de salsa 30 minuten te laten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Trefwoord FODMAP arm vegetarisch