Ga terug

Salade met geitenkaas en aardbeien

Bereidingstijd: 15 minuten
Gang Lunch
Keuken Hollands
Porties 1 persoon

Ingrediƫnten
  

Voor de dressing

  • 25 gram aardbeien
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel olijfolie

Voor de salade

  • 60 gram spinazie
  • 25 gram aardbeien
  • 4 stuks cherrytomaten
  • 15 gram geitenkaas zachte
  • 1 eetlepel pijnboompitten

Instructies
 

  • Was de spinazie en dep hem droog.
  • Blendt de ingrediĆ«nten voor de dressing tot een glad geheel.
  • Snij de aardbeien en cherrytomaten in vieren.
  • Rooster de pijnboompitten in een pannetje zonder olie op hoog vuur.
  • Mix de dressing, spinazie, aardbeien, pijnboompitten en cherrytomaten goed door elkaar en verkruimel de geitenkaas er tot slot overheen.
Trefwoord FODMAP arm vegetarisch