Ga terug
Afdrukken
Notities
Glutenvrije pasta met zalm
Bereidingstijd: 45 minuten
Recept afdrukken
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Hollands
Porties
4
personen
Ingrediënten
500
gram
glutenvrije pasta
(alles is mogelijk, maar dikke tagliatelle is het lekkerst)
4
stuks
zalmfilets
2
eetlepels
dille
1
dl
kokosmelk
1
eetlepel
kappertjes
1
eetlepel
olijfolie
Instructies
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de zalmfilets in een koekenpan met olijfolie gaar.
Snijd de zalm in kleine stukken en hak de dille fijn. Voeg dit samen in een kom met de rest van de ingrediënten.
Giet de pasta af en gooi deze in de kom. Goed doorroeren en klaar.
Notities
Voor koude pastasalade moet je eerst de pasta goed afspoelen met koud water. Handig om mee te nemen naar picknicks!
Trefwoord
FODMAP-arm