Ga terug

Glutenvrije pasta met zalm

Bereidingstijd: 45 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram glutenvrije pasta (alles is mogelijk, maar dikke tagliatelle is het lekkerst)
  • 4 stuks zalmfilets
  • 2 eetlepels dille
  • 1 dl kokosmelk
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel olijfolie

Instructies
 

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Bak de zalmfilets in een koekenpan met olijfolie gaar.
  • Snijd de zalm in kleine stukken en hak de dille fijn. Voeg dit samen in een kom met de rest van de ingrediënten.
  • Giet de pasta af en gooi deze in de kom. Goed doorroeren en klaar.

Notities

Voor koude pastasalade moet je eerst de pasta goed afspoelen met koud water. Handig om mee te nemen naar picknicks!
Trefwoord FODMAP-arm