Ga terug

Uitsmijter

Bereidingstijd: 15 minuten
Gang Lunch
Keuken Hollands
Porties 1

Ingrediƫnten
  

  • 2 sneetjes glutenvrij brood
  • 1 scheutje olijfolie
  • 2 plakken achterham
  • 2 plakken kaas
  • 2 eieren
  • 1 tomaat
  • 1 augurk
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper

Instructies
 

  • Besmeer de sneetjes brood met boter.
  • Beleg de sneetjes met de ham en kaas.
  • Laat in een pan olijfolie heet worden en bak hierin de eieren. Zorg dat de eidooier heel blijft bij het breken van het ei.
  • Was en snijd ondertussen de tomaat in blokjes en de augurk in plakjes. Garneer het gerecht met de augurk en tomaat.
  • Voeg zout en peper toe naar smaak.
Trefwoord FODMAP-arm