Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen en verwarm de oven voor op 220 graden.
Was en snijd de aardappeltjes in gelijke stukken en de witlof in lange dikke plakken. Verdeel hierna de aardappelen en wat rozemarijn over een met bakpapier beklede bakplaat.
Besprenkel deze met een scheutje olijfolie en bestrooi met de cayennepeper en een snufje zout. Haal alles goed door elkaar, en plaats in de oven.
Schep de aardappeltjes af en toe om, en bak ze in 30 minuten gaar.
Kook ondertussen de witlof tot deze gaar is, en giet af. Voeg wat nootmuskaat naar eigen smaak toe.
Voor de Chimichurri pureer je de peterselie, rode wijnazijn, chilivlokken, olijfolie en een beetje zout door elkaar. Smeer de Chimichurri op de biefstukken.
Gril de biefstukken ongeveer 6 minuten, draai ze regelmatig om. Bewaar een beetje Chimichurri voor de salade. Laat de biefstukken hierna rusten onder aluminiumfolie.
Voor de salade snij de tomaten in blokjes en spoel de taugé goed schoon. Meng in een kom de tomaten, taugé, ijsbergsla en de resterende Chimichurri. Eet smakelijk!