Ga terug

Pangasiusfilets met courgette

Bereidingstijd 25 min
Totale tijd 25 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands

Ingrediënten
  

  • 7 gram glutenvrij bloem
  • 200 gram pangasiusfilet
  • 65 gram glutenvrije pasta
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 courgette
  • 25 ml lactosevrije kookroom MinusL
  • 30 gram tomatensaus
  • 15 ml vissaus

Instructies
 

  • Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog en wentel ze door de bloem.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit â…” van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min.
  • Voeg de kookroom en de tomatensaus toe en breng het al roerend tot aan de kook.
  • Giet de pasta af, verdeel het over borden en schep de courgette in de tomatensaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.
Trefwoord FODMAP-arm