Ga terug

Spinazieomelet

Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min
Gang Lunch
Keuken Hollands

Equipment

  • Broodrooster

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 1 handje verse spinazie
  • 1 handje verse peterselie
  • 1 handje verse bieslook
  • 20 gram geraspte geitenkaas
  • 2 sneetjes 100% zuurdesemspeltbrood
  • 2 tl roomboter
  • 1 el olijfolie

Instructies
 

  • Breek de eieren en klop ze los.
  • Knip de peterselie en bieslook fijn.
  • Laat de olijfolie in een koekenpan heet worden en voeg de spinazie, de peterselie en bieslook toe. Schenk de geklopte eieren in de pan.
  • Vlak voordat de omelet klaar is, strooi je de geraspte kaas eroverheen. Dit mag ook op het einde als je dat lekkerder vindt.
  • Rooster het brood en besmeer met roomboter.
  • Verdeel de omelet over de boterhammen. Strooi er eventueel nog wat peper en zout of kruiden naar keuze (wel low FODMAP!) overheen. Eet smakelijk!
Trefwoord FODMAP-arm