Spinazieomelet
Equipment
- Broodrooster
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 handje verse spinazie
- 1 handje verse peterselie
- 1 handje verse bieslook
- 20 gram geraspte geitenkaas
- 2 sneetjes 100% zuurdesemspeltbrood
- 2 tl roomboter
- 1 el olijfolie
Instructies
- Breek de eieren en klop ze los.
- Knip de peterselie en bieslook fijn.
- Laat de olijfolie in een koekenpan heet worden en voeg de spinazie, de peterselie en bieslook toe. Schenk de geklopte eieren in de pan.
- Vlak voordat de omelet klaar is, strooi je de geraspte kaas eroverheen. Dit mag ook op het einde als je dat lekkerder vindt.
- Rooster het brood en besmeer met roomboter.
- Verdeel de omelet over de boterhammen. Strooi er eventueel nog wat peper en zout of kruiden naar keuze (wel low FODMAP!) overheen. Eet smakelijk!