Spinazie, feta, tomaat noedel-omelet
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
Ingrediƫnten
- 300 gram rijstnoedels
- 9 stuks eieren
- 1 eetlepel olijfolie
- 8 stuks cherrytomaten
- 200 gram feta
- 300 gram spinazie
- 1 snufje peper, zout , oregano en tijm naar smaak
Instructies
- Kook de rijstnoedels volgens de verpakking. Klop ondertussen de eieren los.
- Haal vervolgens de noedels van het vuur en laat de noedels de rest v/h vocht opnemen.
- Meng de noedels en eieren in een grote kom.
- Snij de cherrytomaten door de helft en snij de feta in kleine blokjes.
- Verhit vervolgens de olie in de pan en bak de spinazie tot hij is geslonken.
- Giet het ei-noedelmengsel over de spinazie.
- Bak het ei zonder te roeren en draai het na circa 5 minuten om.
- Verdeel vervolgens de gehalveerde cherrytomaten, de fetablokjes en de kruiden over het ei.
- Wanneer de feta is gesmolten en het ei goed is gebakken is de omelet klaar om te serveren.