Pangasiusfilets met courgette
Ingrediënten
- 7 gram glutenvrij bloem
- 200 gram pangasiusfilet
- 65 gram glutenvrije pasta
- 1 el olijfolie
- 1/2 courgette
- 25 ml lactosevrije kookroom MinusL
- 30 gram tomatensaus
- 15 ml vissaus
Instructies
- Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog en wentel ze door de bloem.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit â…” van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min.
- Voeg de kookroom en de tomatensaus toe en breng het al roerend tot aan de kook.
- Giet de pasta af, verdeel het over borden en schep de courgette in de tomatensaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.